fbpx

Seniorbostäder i Nynäshamn

I Panorama plus kan du förvänta dig en seniorbostad utöver det vanliga. Högst upp på Höjdgatan med Nynäshamns bästa utsikt över skärgården kan du bo i en hyresrätt med ett eller två rum och kök.

OM BOSTÄDERNA​

I närheten av Nynäshamn centrum, avskilt beläget på höjden, planeras två bostadshus på fem och nio våningar med 68 hyresrätter. Bostäderna är för seniorer som fyllt 65 år eller äldre. Bostadshusens unika läge på höjden ger utblickar över skärgården och fina kvalitéer till bostäderna.

Här finner du lugnet, nära till mycket. Centrum ligger cirka 300 meter bort med butiker, bageri och caféer. Pendeltågsstationen ligger på promenadavstånd och tar dig till Stockholm city på 50 minuter.

”Här har skärgården aldrig varit mer lättillgänglig, från bostadsgården eller din balkong.”

Fakta

Plats: Höjdgatan 1, Nynäshamn

Antal enheter: 68 hyresrätter

Storlekar: 1 – 2 rok

Inflyttning: Preliminärt hösten 2023

Tidlösa bostäder med skärgården som granne

Bilden är en visualisering. Slutresultatet kan komma att förändras.

Upplev vyer åt olika håll i lägenheten. Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den grönskande utemiljön närvarande inne. Här blir din plats att längta hem till.

Inspirerande bostadsgård

De totalt tre huskropparna sammanlänkas av en gemensam bostadsgård. Planteringar och träd ger en fin, rogivande gård att se från din balkong. Det finns många gemensamma ytor och funktioner för de boende att umgås kring som odlingslådor, utomhuskök, en pergola och utegym. I bästa solläge finns sociala ytor med bord och stolar, en scen för aktiviteter och en anlagd utsiktsplats på höjden.

Utrymmen för gemenskap

De finns många gemensamma funktioner som förenklar och förgyller. En övernattningslägenhet ut mot gården gör det enkelt att ta emot besök som önskar bo avskilt. Tre rum och kontor kommer nyttjas av PRO och andra seniororganisationer för att anordna gruppaktiviteter och träffar. Som hyresgäst kan du enkelt bli medlem i PRO och SPF Seniorerna och ta del av deras dagliga utbud av aktiviteter.

Läs mer Seniorernas aktiviteter

Läs mer om PRO:s aktiviteter

Som boende i Panorama plus får du tillgång till en alldeles egen bilpool med miljöbilar och ellådecykelpool, medlemskapet ingår i hyran. Det finns ett välutrustat miljö- och återbruksrum och lokaler att boka för middagar och andra arrangemang.

Fasad och detaljer i trä

Trä är ett hållbart material som används genomgående. Från husfasaden, till golv och detaljer som fönsterbänkar, kroklister, handtag och dörrbeslag. 

”Här skapar den unika platsen naturligt fina kvalitéer till bostäderna och inspirerande miljöer för social samvaro”

Fina boendekvalitéer

Balkongernas placering över hörn ger stora kvalitéer för planlösningen. Utsikten bjuds in i lägenheten och balkongen skapar ett fint halvöppet rumssamband mellan kök och vardagsrum på varsin sida.

Anmäl intresse

Anmäl intresse för att ta del av nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart.

Välj typ av bostad

I Panorama plus kan man välja mellan 1:or och 2:or.. Om du är intresserad av en större lägenhet eller en annan typ av seniorbostad i Nynäshamn är du välkommen att göra en generell intresseanmälan här.

Tillval

En del saker vet man redan från början. Här kan du hjälpa oss att forma omgivningarna med dina val.

Är du extra intresserad av...

Nästan klar

Nu behöver vi bara ha några kontaktuppgifter så att du blir en av de första som får information om nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart.

Shopping Basket