fbpx

Vi bygger bostäder för seniorer, inte seniorboenden

Vi bygger hem och gemenskap för seniorer, inte institutionella boenden. Alla bostadsprojekt är unika, men har samma grundläggande värden. Här är bostäderna i centrum, men skapar utrymme för nya sammanhang och bidrar till en aktiv och meningsfull vardag för dig som senior.

Hållbara och attraktiva bostadsmiljöer

Vi älskar livet hemma och strävar alltid efter att skapa hem och miljöer som får dig att längta hem. Det gör vi genom att utveckla seniorbostäder på unika platser som skapar en attraktiv bostadsmiljö och förenklar vardagen med närhet till butiker och kommunikationer. Bostäderna är hållbara och tidlösa med materialval och lösningar som förenklar och ger fina boendekvalitéer.

seniorer_strand_boende_helsingborg

Tillsammans uppnår vi mer

Vi tror på att samverka och försöka bidra till det lokala engagemang som redan finns på platserna där vi är verksamma. För varje nytt bostadsprojekt lyssnar vi in och försöker förstå våra kunder och deras vardag, liksom det unika i lokalsamhället. På så sätt skapar vi mer genomtänkta och attraktiva bostadsmiljöer. Vi samarbetar aktivt med intresseorganisationer och eldsjälar för att stötta deras verksamheter med lokaler för gemensamma aktiviteter.

Är du intresserad av detta projekt?