fbpx

Tidlösa seniorbostäder med utrymmen för gemenskap

För närvarande planerar vi för boende åt seniorer i Stockholm och Nynäshamn.

Våra seniorbostäder är alla unika men förenas i samma vision. Vi utvecklar hyresrätter och bostadsrätter med boendekvalitéer utöver det vanliga. Genomtänkta lösningar och hållbara material är återkommande.

Baserat på platsens förutsättningar bygger vi för gemenskap och för att kunna fylla dagarna med levnadsglädje och nya spännande möten. Allt för att ge seniorlivet lite mer.

Gemensamhetslokaler

I bostadshuset finns gemensamhetslokaler, kök och matplatser som skapar förutsättningar för gruppaktiviteter och social samvaro. 

Gården

En omsorgsfullt planerad bostadsgård skapar fina utemiljöer för umgänge och aktiviteter med utegym och orangeri eller pergola. Utsiktsplatser, bänkar och sittgrupper är utplacerade i anslutning till natur eller odling och för att fånga morgon- och kvällssol. 

Gården gestaltas som en del av de gemensamma ytorna med ambitionen att sudda ut gränserna mellan inne och ute.  

Bostadsnära tjänster

Bostadsnära tjänster i samarbete med lokala organisationer ger boende ett rikt aktivitetsutbud i anslutning till hemmet. I entrén finns en anslagstavla som visar planerade aktiviteter. Här finns alla möjligheter till ett aktivt seniorliv.

Bilpool

En bil- och cykelpool möjliggör samåkning till aktiviteter med ett medlemskap som ingår i hyran. Bilarna är alltid eldrivna och miljöcertifierade.

Extra rum och övernattningslägenhet

Som boende kan du boka kontor och rum för middagar och andra arrangemang. Det finns ett hobbyrum eller verkstad och en övernattningslägenhet för hela familjen att hälsa på och stanna över natten.

Anmäl intresse till SeniorLiv Plus

(Du kan välja fler orter i listan.)

I Panorama plus kan du förvänta dig ett boende utöver det vanliga med Nynäshamns bästa utsikt över skärgården.

Läs mer och anmäl intresse

Hållbarhet

Miljöcertifierade bostäder

För oss är det viktigt att våra bostäder är hållbara över tid och byggs med hänsyn till miljön. I våra projekt bygger vi Svanenmärkta hus. Det innebär att innemiljön i din bostad behöver uppfylla en rad olika kriterier, såsom ventilation, värme och dagsljus. Husen byggs med noggrant utvalda material och vitvaror som tar hänsyn till miljön och de boendes hälsa. Låg energiförbrukning i fastigheten är också en viktig del. 

Vid en Nordisk Miljömärkning granskas byggnadens miljöprestanda av en tredje part ur ett livscykelperspektiv. Svanencertifieringen är ett kvitto på låg klimatpåverkan i byggprocessen och en sund inomhusmiljö.

Läs mer om Svanenmärkta hus här

Tack för din intresseanmälan!

Vi har lagt till dig i vårt register och ser fram emot att återkoppla med vidare information och nyheter.

Peter Kuylenstierna
Seniorliv Plus

Är du intresserad av detta projekt?